For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Laboratori Cos i Territori

Després de l’èxit dels laboratoris formatius i creatius de circ i dansa celebrats el 2016 i 2018, el Mercat de les Flors i La Central del Circ i amb la col·laboració del centre de creació de la dansa Graner, proposen pel 2020 una nova acció creativa, vivencial i formativa: LABORATORI DE COS I TERRITORI amb Marta Galán, Sergi Parés, Aina Alegre i Marc Dalmau.

El Laboratori tindrà lloc del 30 de març a l’11 d’abril de 2020 i conclourà amb una obertura del Laboratori el dia 11 d’abril del 2020 dins la programació del cicle “Circ d’Ara Mateix” del Mercat de les Flors. Durant dues setmanes, els formadors/es acompanyaran 10 artistes cap a una nova mirada sobre el moviment i el circ contemporani; analitzant ambdues pràctiques per tal de conèixer què és el que actualment aquestes poden requerir quan es posen en relació a un context.
Aquest taller està adreçat a artistes de circ contemporani i a artistes que treballen el moviment, creadors i creadores interessats/des a generar una situació propícia per a la investigació de les noves pràctiques de circ i dansa des del punt de vista del territori.

Els i les artistes becats per participar en aquest laboratori, escollit a partir de la convocatòria oberta al mes de febrer, han estat:

CIRC
– Gregorio Torchia
– Jorge Albuerne
– Juana Ortega Kippes
– Sabrina Catalán
– Sílvia Capell
– Veronica Capozzoli

DANSA I MOVIMENT
– Catalina Carrasco
– Diana Coca
– Irene García
– Junyi Sun
– Laia Santanach
– Marta Gálvez Moncasi

Podeu consultar la convocatòria aquí.