Sala d’Espera de Circ

Amer Kabbani Fernández, arran dels estudis superiors de Màster en Estudis Avançats de Teatre, fa la proposta de la següent activitat per aprofundir en la investigació pel treball final de màster que té per tema principal el paper de la direcció escènica en circ contemporani.

Que és?

En les sales d’espera el silenci es densifica, el temps passa més lent i les mirades es creuen buscant o evitant conversa. Un comentari a l’aire, una respiració profunda, una pregunta trenquen aquest silenci i obren la conversa entre desconeguts on s’intercanvien pensaments, opinions i reflexions sense la finalitat d’arribar a cap conclusió.

Arran de comentaris amb col·legues de la professió, noto una certa necessitat d’obrir un espai on conversar i qüestionar les idiosincràsies del circ. De vegades, en aquestes trobades es convida a gent amb certa expertesa en la temàtica. En aquest cas no hi haurà cap persona convidada en qualitat d’experta. S’espera generar una conversa sense rols ni estatus. En definitiva com en una sala d’espera es pretén fer l’exercici de ser desconeguts a l’entrar i en sortir de la sala, on cada individu s’endú allò que li és necessari per seguir el seu camí.

En aquesta primera sala d’espera s’abordaran qüestions relacionades amb el paper de la direcció escènica en circ, el dramaturg o dramaturga i el o la dramaturgista. Amb això i les reflexions de tothom se sonoritzarà la sala.

Participants

Hi haurà un aforament màxim de 15 persones per les restriccions sanitàries actuals. Aquest espai està dirigit a tothom que vulgui conversar i reflexionar. Les inscripcions poden fer-se mitjançant un mail a info@lacentraldelcirc.cat

Lloc, dia i horari

Dia 26 de maig de 2021

Horari: 10:30 a 13:30. A les 11:45 es farà una pausa per fer un cafè

Lloc: Sala Polivalent de La Central del Circ.