Circ au carré

Moure’s i barrejar-se per reflexionar.

CIRC AU CARRÉ és un nou projecte euroregional, liderat per La Central del Circ (Barcelona, Catalunya) amb la col·laboració de La Grainerie (Toulouse, Occitània), La Verrerie (Alés, Occitània) i el C.IN.E. – Centre d’Investigació Escènica (Sineu, Balears), i amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània en el marc de la Convocatòria de projectes Cultura 2018.

Té l’objectiu de crear, transformar i/o consolidar els vincles entre els/les actors/actrius del circ contemporani a l’espai mediterrani (artistes, tècnics/ques o directors/es d’entitats), posant l’accent a la recerca.

En el marc d’aquest projecte es va seleccionar a través d’una convocatòria al juliol quatre companyies emergents de circ contemporani  interessades en:

  • realitzar dues setmanes de recerca a un espai situat fora del seu territori de residència;
  • participar en dos tallers d’intercanvi i diàleg amb altres professionals no artistes, a Toulouse a l’octubre 2019 i a Barcelona a l’abril 2020.

Les companyies seleccionades són Atirofijo Circ (Balears), Cirque des Petites Natures (OCC), Gregorio Torchia (CAT) i Salvaje (OCC).

// Consulta aquí el flyer digital del projecte //