For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cada dimecres, trobada online entorn les activitats de La Central al 2020

Al mes de març vam posar en marxa el #CafèMatinal en la que és la versió digital del nostre habitual cafè dels dimecres a La Central. Continuem amb la iniciativa però ara us proposem presentar-vos, setmana a setmana, les activitats de La Central al 2020. Des de l’equip de La Central del Circ volem compartir amb vosaltres les activitats previstes per l’any en curs amb una mirada de futur i amb vocació participativa.

Les trobades seran tots els dimecres de juliol a les 11h. Si us hi voleu afegir, només heu d’accedir aquí i deixant el vostre nom tindreu els enllaços a les diferents trobades. Us hi esperem!

PROGRAMA

Dimecres 8 de juliol: Internacionalització

Participem de molts projectes europeus (Travesía, circusnext+, circusnext Platform, Circ au Carré, etc.), amb caracteristiques i objectius diferents. Perquè cooperem a nivell europeu? Com funciona un projecte d’aquest tipus? Com hi podeu participar?

Dimecres 15 de juliol: Suport a la recerca i la creació

La Central del Circ és centre de creació i com a tal, té com una de les seves primers missions el suport a la creació. Però que vol dir “suport”? I per què hi hem afegit la recerca? En aquesta trobada repassarem l’actual programa de residències aixi com el seus objectius; us presentarem les actuals linies de treball i reflexió en torn a l’acompanayment i a les relacions entre creació i difusió.

Dimecres 22 de juliol: Creació comunitària

Què és la mediació comunitària? Quines relacions estableix La Central del Circ amb el territori?, i amb els centres escolars? Com s’articulen les Fàbriques de Creació per a ser agents socials a Barcelona? Quina formació cal per vincular circ i comunitat? En aquesta trobada reflexionarem sobre aquests temes a partir de les activitats en marxa: Caixa d’Eines, Creadors en Residència, Creació comunitària entre Fàbriques de Creació i Laboratori Cos i Territori.

Dimecres 29 de juliol: Col·laboracions, projectes i Tallers d’Artista