For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Oberta la convocatòria per a artistes coordinadors/es d’Esfera Circ

La Central del Circ obre una convocatòria per incorporar 1ó 2 artistes per la dinamització i coordinació de continguts de les accions formatives d’ESFERA CIRC.  Durant el Cicle 2020/21 s’acompanyarà un grup de 8 professionals format per: 6 persones amb responsabilitats culturals o de gestió escènica de cultura o de la gestió escènica d’algun equipament públic de Catalunya, 2 periodistes i 2 persones encarregades de polítiques públiques, que participaran en una sèrie de trobades formatives al voltant d’esdeveniments artístics vinculats al circ. Aquest convocatòria està dirigida a incorporar 1ó 2 artistes coordinadors/es que s’encarregaran dels continguts i la dinamització de les activitats en el marc de les 4 Accions formatives, en col·laboració i sota la supervisió de La Central del Circ.

Aquesta convocatòria romandrà oberta fins al 26 de juliol del 2020. Trobareu tota la informació en la pàgina web d’Esfera Circ.

ESFERA CIRC és una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ, una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). Coordinada per La Central del Circ, ESFERA CIRC compta amb el suport del Departament de Cultura i amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

ESFERA CIRC és un programa d’acompanyament a professionals de la cultura, que té com a objectiu difondre i ampliar els coneixements sobre el circ per facilitar l’accés d’aquest art al circuit d’arts escèniques de Catalunya.