For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Central del Circ en La Mercè Arts de Carrer 2021

Com cada any, La Central del Circ col·labora amb el Festival Mercè Arts de Carrer amb una proposta de circ que es presentarà al Castell de Montjuïc durant els dies del festival (25 i 26 de setembre). Aquesta setmana s’ha fet la selecció de la coordinació artística per a aquesta proposta, a partir de la convocatòria oberta del 18 de maig al 13 de juny.

L’artista seleccionat ha estat Gregorio Torchia, qui treballa en una proposta presentada en col·lectiu amb Clemence Caillouel, Mar Olivé Nieto i Ginés Belchí Gabarrón. La proposta a més compta amb un equip de voluntaris.

Després d’una residència de 3 setmanes, la creació es podrà veure al Racó Poètic del Castell de Montjuïc els dies 25 i 26 de setembre a les 19h, dins el festival Mercè Arts de Carrer. Més informació i reserva d’entrades a la web de La Mercè. 

Como cada año, La Central del Circ colabora con el Festival Mercè Arts de Carrer con una propuesta de circo que se presentará en el Castell de Montjuic durante los días del festival. En junio de 2021 se hizo la selección de la coordinación artística para esta propuesta, a partir de la convocatoria abierta del 18 de mayo al 13 de junio.

El artista seleccionado ha estado Gregorio Torchia, quien trabaja en una propuesta presentada en colectivo con Clemence Caillouel, Mar Olivé Nieto y Ginés Belchí Gabarrón. La propuesta además cuenta con un equipo de voluntarios.

Después de una residencia de 3 semanas, la creación se podrá ver en el Rincón Poético del Castell de Montjuic los días 25 y 26 de septiembre a las 19h, dentro del festival Mercè Arts de Carrer. Más información y reserva de entradas en la web de La Mercè.