For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Convocatòria – Coordinació artística

La Central del Circ a La Mercè Arts de Carrer 2021

Com cada any, La Central del Circ col·labora amb el Festival Mercè Arts de Carrer amb una proposta de circ que es presentarà al Castell de Montjuïc durant els dies del festival (25 i 26 de setembre).

Per aquest motiu, s’obre una convocatòria amb l’objectiu de seleccionar la coordinació artística d’aquest projecte.

Des de La Central del Circ es proposa que totes les propostes vagin enfocades en un mateix marc temàtic que giri entorn del concepte de el col·lectiu. Volem que aquest sigui un marc o un element inspirador, que es pugui interpretar de la manera més àmplia possible per donar també el màxim de llibertat possible a la proposta.

Es cerca una proposta que contingui i cohesioni diferents treballs artístics independents en procés de creació, amb màxim de quatre persones i una durada d’entre 45 i 60 minuts. Aquests treballs hauran de trobar-se en un estat suficientment avançat de la creació per poder ser mostrats i que no impliquin grans estructures o dispositius tècnics. D’altra banda, la coordinació artística de la proposta pot ser duta a terme per una persona, un grup o fins i tot el mateix col·lectiu d’artistes que es presenten per actuar.

Només serà possible participar a través del formulari online disponible a les bases de la convocatòria, la qual romandrà oberta fins al 13 de juny de 2021.

 

[Consulta i descarrega aquí les bases completes.]

 

Si tens dubtes, pots assistir a la sessió informativa que es farà el proper 26/5/2021 a les 17 hores per Zoom. Pots demanar l’enllaç d’accés mitjançant el correu: produccio@lacentraldelcirc.cat, o bé per telèfon al 933 560 890 o presencialment a La Central del Circ.