Lloguer d’espais per empreses


La Central del Circ disposa d’uns espais pensats i construïts per a les diverses disciplines de circ i aquest tret diferencial fa que els espais siguin amplis i grans i d’altura.

Espais adaptables, personalitzables i variables per a esdeveniments, conferències, trobades, activitats, presentacions i per a totes aquelles necessitats que qualsevol empresa o associació tingui en ment realitzar en un espai viu.

A més, si l’empresa o prefereix podem confeccionar a mida, un esdeveniment que incorpori propostes de circ preparades per a l’ocasió.


ESPAIS DISPONIBLES

La Central del Circ té 3.000 m² i 9 metres d’alçada  i compta amb un seguit d’espais que s’agrupen de la següent manera:

Sala d’entrenament

Sala d’entrenament general: 650 m²
Zona d’entrenament personal: 125 m²

Disposa d’un terra de linòleum, barres i un mirall per al treball del moviment i la dansa. A més a més, té un petit espai destinat a la preparació física que compta amb dues màquines de fitness i musculació.

Sales de creació

Sala de creació petita: 66 m²
Sala de creació trapezoïdal: 111 m²
Sala de creació rectangular: 130 m²
Sala de creació triangular: 170 m²

Sala de música

Sala de música: 71 m²
Espai insonoritzat i preparat per a l’enregistrament de música.

Sala de posada en escena
Sala de posada en escena: 222 m²

La sala disposa de l’equipament de so i llum i dels ancoratges necessaris per a acollir un espectacle de circ, està insonoritzada, mesura 222 m² i té una alçada útil de 7.28 metres. L’escenari es pot configurar com una pista de circ o com a escenari a la italiana i està dotada d’unes grades desmuntables. A més a més, disposa de camerinos i tots aquells elements tècnics necessaris per a l’exhibició d’espectacles.

Sala polivalent 

Espai pensat per a presentacions, xerrades, etc. Està dotada de mobiliari (cadires, taules, pantalla i projector) que es pot configurar segons les necessitats i té una finestra a través de la qual es pot observar l’activitat de la sala d’entrenament.

Zona lleure i zona vivers

Espais destinats a les zones d’ús comú. Amb taules, cadires, sofàs i espais de reunions. Amb llum natural.

Per a més detalls i informació:

Paula Vallejo
produccio@lacentraldelcirc.cat  – tel 93 356 08 90
Les tarifes de lloguer d’espais de La Central del Circ depenen de l’activitat que es vol realitzar. Per això, La Central elaborarà un pressupost ajustat per a cada proposta.