COVID19 – Protocols de seguretat

El 7 de juny de 2021, poc més d’un any després de la reobertura després del periode de confinament provocat per la pandèmia de la COVID19, La Central del Circ canvia els seus protocols de seguretat, ara per incorporar usos de normalització de l’espai. El protocol complet pot consultar-se aquí i a continuació es pot llegir un resum del mateix amb les informacions més importants.

1. Quan i quant de temps puc entrenar a La Central?

La Sala d’Entrenament estarà oberta permanentment de 10h a 20h en torns de 2 hores (10h-12h, 12h-14h, 14h-16h, 16h-18h i 18h-20h). Per tant, els torns tornaran a ser els mateixos d’abans de la pandèmia. De moment, però, només serà possible venir a entrenar 3 dies per setmana. A més, si la teva disciplina ho requereix, podràs reservar fins a dos torns seguits per tal de tenir 4 hores d’entrenament seguides.

2. Quanta gent pot entrenar a la Sala d’Entrenament de manera simultània?

Ara mateix, l’aforament de la Sala d’Entrenament és d’un màxim de 35 persones, sempre condicionat a la distància personal necessària, que actualment és de 6 metres.

3. Aleshores, què he de fer per venir a entrenar?

Reservar! Tens la nostra eina de reserves disponible a www.reserves.lacentraldelcirc.cat. Aquesta eina ha de servir perquè la gent es pugui planificar i no fer desplaçaments en va. Si el mateix dia queda algun espai lliure i vens a La Central sense reserva, podràs fer us d’aquests llocs per ordre d’arribada, deixant les teves dades a recepció.

4. Quines quotes d’entrenament hi ha disponibles?

Seguim amb les tarifes d’entrenament a la sala amb un descompte del 20%, tal com es venia fent des de la reobertura. Aquesta mesura es mantindrà fins que es recuperi la normalitat per tal de recolzar el sector.

5. Quina és la meva responsabilitat quan vagi a entrenar?

Això és molt important. A partir d’ara seràs el/la responsable de netejar el teu espai d’entrenament. La sala es desinfectarà cada matí pel personal de neteja de La Central, però la resta del dia, les persones usuàries haureu de netejar i desinfectar els espais després de cada ús perquè així pugui estar disponible per a la persona que vingui just després. A la sala trobaràs tot el material per aquesta neteja.

6. Em puc dutxar ja després d’entrenar?

Sí! Els vestuaris tornaran a estar oberts! Es dividiran entre vestuaris per persones usuàries de l’entrenament i vestuaris per residents de sales de creació. Només hi podran entrar dues persones al mateix temps i, abans de sortir, hauràs de “pulveritzar” tot l’espai (especialment la dutxa…). I  s’haurà de mantenir el ja clàssic “distància, mascareta, mans”.

7. I després d’entrenar, netejar i netejar-me… puc dinar?

Sí, i cuinar-te el dinar. Podràs fer servir els focs de la cuina al migdia a partir de les 14h. No serà fàcil, però: els focs només es poden fer servir per unitat de convivència, i només podran cuinar al mateix temps dues persones per foc. Ets responsable de deixar-ho tot net i només et podràs treure la mascareta si ets a taula dinant. També podràs fer ús de les taules a l’exterior per tenir més espai segur per a totes. Et demanarem la col·laboració per muntar i desmuntar-les cada dia.

8. A banda d’entrenar, com es fan els tallers i activitats en grup?

Es treballarà sempre en grups de màxim 15 persones, o de grups bombolla en cas de ser més persones i podreu tenir contacte físic, sempre que abans us netegeu les mans amb gel. Mira de mantenir posada la mascareta el màxim temps possible que et permeti l’activitat i deixa net que tot el que hagis fet servir.

9. I com es faran les activitats amb públic?

Com ja era el protocol anterior, el públic haurà d’anar amb mascareta en tot moment i no se la podrà treure en cap cas. L’aforament actual de la Sala de Posada en Escena és de 32 persones a la grada. Si vols fer un assaig obert a la teva sala de creació, cadascuna tindrà un aforament diferent, sempre mantenint el metre i mig de distància.

10. En resum, puc venir a La Central quan em vingui de gust?

Sí! Això sempre! Simplement necessitaràs tenir assignat un espai per entrenar i caldrà que deixis registre de que has estat per allà, per si hagués necessitat de fer algun rastreig per casos de covid. Però a més d’entrenar, podràs dinar a la cuina, assistir a tallers, venir com a públic… La teva responsabilitat serà mantenir nets aquells espais i eines que hagis fet servir. Les coses encara seran diferents però ja pots passar el dia a La Central sempre que vulguis.

 

[Descarrega el protocol sencer aquí]

 

 

A continuació trobareu els documents i protocols anteriors per a aquesta reobertura: