Programa de formació continuada

Entre els objectius principals de La Central del Circ està fomentar el perfeccionament i el desenvolupament professionals dels i les creadors/es a través de la formació continuada. El programa de formació continuada proposa diferents variants de tallers dirigits a artistes professionals. Aquests cursos són impartits per artistes de primer nivell que ensenyen a tota Europa, amb una llarga trajectòria en el desenvolupament d’un treball d’investigació i una pedagogia al voltant d’una disciplina.

L’Art del Pallasso amb Fanny Giraud

Del 19 al 23 d’octubre de 2021, l’artista Fanny Giraud proposa acompanyar l’artista cap a la seva fantasia còmica a través d’un mètode que entrellaça l’instint del pallasso i la interpretació específica de l’actor/actriu, amb la finalitat de crear des de la comicitat de cadascú/una. Una pedagogia que busca evitar qualsevol definició donant més importància a la recerca d’allò desconegut.

La filosofia és senzilla: com més em diverteixo, més es diverteixen els/les altres. Si desbloquegem els nostres impulsos, observem que les respostes vénen soles i són contínues. Es treballarà des de la intuïció, l’escolta de la pròpia ingenuïtat, buscant sobrepassar la nostra lògica personal i connectar amb un estat de simplicitat, evidència i honestedat, per a jugar amb l’equilibri i el desequilibri de la nostra realitat.

La convocatòria per participar en aquest taller gratuït estarà oberta del 9 de juliol al 5 de setembre de 2021. Tota la informació en aquest enllaç.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Anteriors Tallers d’Artista:

El cos del circ, el cos escènic amb Florent Bergal (abril 2021)

For Rent amb Elena Zanzu, Roberto Fratini i Vivian Friedrich a partir d’una idea de Johnny Torres (octubre 2020)

Censura amb Jean-Michel Guy, Roberto Magro i Johnny Torres (octubre 2019)

Malabars i skateboard amb Dulce Duca (juny 2019)

Taller de creació in situ amb Christian Coumin i Pau Portabella (desembre 2018)

Audiovisió, una escriptura de l’espai amb Yaëlle Antoine i Didier Préaudat (octubre 2018)

Malabarista, escena i identitat amb Mikel Ayala (desembre 2017)

L’actor de circ i el sentit de la metàfora amb Roberto Magro (octubre 2017)

Construcció de la tècnica d’aeris amb Yuri Sakalov (agost 2017)

Què és el que fa? Una exploració pràctica de la responsabilitat dramatúrgia amb Jean Michel Guy (juny 2017)