For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

14 de maig a les 11h / Trobada online oberta a la participació

Des de fa un temps, des de La Central estem treballant en la creació d’un espai dedicat a l’acompanyament integral d’artistes i companyies que estan fent les seves primeres passes en el món professional. Aquest projecte enfocat a la gestió, però també a la difusió, producció i connexió amb altres agents i altres contexts, està arribant ara a una fase d’experimentació amb el disseny i la posada en marxa d’un projecte pilot.

Seguim vivint en temps de distància social però així i tot volem trobar-nos amb vosaltres per explicar-vos més sobre el projecte i us proposem una trobada oberta a la participació, via online, on presentar-vos el pre-projecte i on pugueu transmetre les vostres preguntes, reflexions i suggerències per al futur Espai d’Acompanyament. La sessió estarà conduïda per Giulia Poltronieri, responsable de la redacció i posada en práctica d’aquest primer projecte pilot. Ens connectem?
La trobada tindrà lloc mitjançat la plataforma Zoom (https://zoom.us/). Accedeix aquí per rebre l’enllaç de la trobada.