En Construcció

IMG_1811_web

Les mostres En Construcció constitueixen un moment molt especial de presentació per part d’artistes individuals i de companyies que mostren una primera fase de la seva investigació personal. L’objectiu és que aquests artistes puguin confrontar amb un públic còmplice la primera etapa de les seves investigacions. A més a més, abans de cada presentació hi ha un treball conjunt entre els participants (entrades i sortides, ordre de les presentacions, músiques etc.). Una convivència que és fonamental.

La mostra té lloc el dijous a la tarda i els  i les artistes participants disposen de la sala el divendres per treballar els punts evocats el dia de la presentació.

Es convida cada vegada algun expert/a del sector que, juntament amb el director artístic i l’equip de La Central del Circ, condueix una conversa entre els i les artistes que han actuat i aquells que han assistit com a públic per tal d’obrir i estimular l’observació sobre el treball presentat i la reflexió sobre el propi treball.

En Construcció té lloc una vegada cada mes i mig/ dos mesos.

Els/les artistes interessats en participar-hi s’han de posar en contacte amb la direcció artística de La Central: direccioart@lacentraldelcirc.cat