For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Convocatòria per a borsa de formadors/es

La Central del Circ obre una convocatòria per la configuració d’una borsa de formadors/es de circ per al projecte de Caixa d’Eines del programa de Pla de Barris i altres projectes vinculats a la formació.

Caixa d’Eines és un projecte dins del Pla de Barris que pretén utilitzar les arts escèniques (música, teatre, circ, dansa, audiovisual…) com una eina socioeducativa i de desenvolupament de nens/es i joves. L’objectiu és afavorir, a partir dels tallers artístics de diferents disciplines, el treball amb l’alumnat de competències socioculturals, afectives, relacionals, comunicatives i la transmissió de valors positius com la cooperació, la solidaritat, el compromís amb la comunitat i el seu entorn. En el cas de La Central del Circ aquest projecte se centra als barris de Besòs/Maresme i Verneda/La Pau.

Les formadores i formadors de Caixa d’Eines seran els/les encarregats/des de fer les formacions de circ als centres educatius tant de primària com de secundària. En ells es demanarà que els/les professionals posin al centre de les seves accions la creació, entenent el circ com una disciplina artística amb la que joves i infants trobin canals d’expressió i de relació amb el món.

 

FUNCIONAMENT DE LA BORSA:
    • Les persones candidates passaran a formar part d’una borsa de formadors/es. En una primera fase se seleccionaran 10 persones que conformaran la borsa. En funció de les necessitats del projecte, s’anirà ampliant la borsa amb les candidatures arribades i es faran les entrevistes corresponents.
    • L’atorgació de les places anirà en funció dels mèrits, l’entrevista i la disponibilitat d’horaris de la persona candidata.
    • S’informarà a totes les candidates si han entrat a la primera fase o queden formant part de la borsa per a una ampliació o segona fase.

 

Les persones candidates han d’omplir el formulari de la convocatòria abans del 18 d’octubre de 2020.

/// Consulta aquí les bases de la convocatòria i accedeix al formulari ///