For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ES PRORROGA la convocatòria per al procés de selecció d’una bossa de:

TÈCNIC/A DE SEGURETAT I MANTENIMENT

* Moltes gràcies a tots els interessats que han enviat la seva sol·licitud per  formar part de la bossa de tècnics/ques de seguretat de La Central del Circ. Malauradament, no hem rebut cap sol·licitud que compleixi perfectament amb el perfil requerit, per tant, declarem aquesta convocatòria deserta.

 La Central del Circ és una fàbrica de creació de circ dedicada a l’entrenament, assaig, creació, investigació i formació continuada dels/les professionals del circ ubicada al Parc del Fòrum de Barcelona.

Gestionada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, forma part de la xarxa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona i rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Dins de l’equip de gestió d’aquest equipament, el/la tècnic/a de seguretat i manteniment es concep com la persona responsable del muntatge d’aparells de circ dels i les artistes de La Central, qui vetlla per la seguretat del centre i del control del material tècnic, així com també, el/la responsable del bon funcionament de les instal·lacions.

Aquesta convocatòria s’obre amb un doble objectiu:

  • Crear una bossa per a contractacions temporals en cas de suplències o reforços necessaris en determinats moments per volum d’activitat.

Què s’ofereix:

  • Sou brut mensual de 1.697 euros bruts mensuals o 30 euros/hora (Base imposable) per contractacions esporàdiques;
  • Passar a formar part de la bossa de contractacions temporals de La Central del Circ.

CONSULTA AQUÍ LA CONVOCATÒRIA