For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La Central del Circ organitza Esfera Circ, un projecte que pretén, en els propers tres anys, impulsar el coneixement sobre les arts del circ per facilitar-ne l’accés al circuit de les arts escèniques de Catalunya; generar una xarxa de relacions estables entre el món de la recerca i la creació i el món de la gestió i la comunicació cultural i, finalment, bastir lligams internacionals que fomentin la difusió del circ català arreu del món.

La primera acció d’Esfera Circ –una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ– s’ha celebrat la setmana passada en el marc del Festival du cirque actuel a Auch (França) amb la participació de programadors, periodistes i representants institucionals catalans.

En aquesta primera acció hem reflexionat des de la perspectiva de les artistes coordinadores i a partir de l’anàlisi dels espectacles del Festival i del seminari Fresh Circus#5 sobre qüestions vinculades a la creació, les dramatúrgies, els vincles entre entitats culturals i artistes i la relació amb els públics i els territoris, entre d’altres. Alhora hem conegut espais de creació i exhibició com La Grainerie a Toulouse i Circa a Auch.