For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Jornades Circ en Comunitat(s)

Les artistes que han coordinat alguns dels projectes de creació comunitària a La Central estan preparant unes jornades per compartir i reflexionar plegades sobre les relacions i el compromís del circ vers la societat i les comunitats en què s’inscriu.

DIVENDRES 29
CIRC I EDUCACIÓ
De 16h a 19h a La Central del Circ
Espai participat amb l’alumnat de secundària que han compartit processos de creació en els projectes de Creadors EN RESiDENCiA i Caixa d’Eines. El Sergio Gonzalez i l’Elena Zanzu dinamitzaran l’espai amb les joves i les persones interessades per compartir reflexions sobre els processos de creació col·lectiva dins el sistema educatiu.

DISSABTE 30
CIRC SOCIAL/COMUNITARI
De 10h a 12h a La Central del Circ
Espai de reflexió col·lectiva sobre els objectius, les pràctiques i les qüestions ètiques que implica el treball en i amb comunitats.
Amb la dinamització de Nus Cooperativa i la participació d’artistes, formadors/es i col·lectius que desenvolupen projectes d’implicació social i comunitària.

CIRC I TERRITORI
De 12.15h a 14.15h La Central del Circ
Espai de reflexió col·lectiva sobre les interaccions dels equipaments culturals, les entitats i els festivals amb el territori en què s’inscriuen per promoure el treball en xarxa i la participació del veïnat. Amb la dinamització de Nus Cooperativa i la participació d’entitats culturals i festivals interessats en la mirada comunitària i participativa.

DINAR COMUNITARI
A les 14.30h a La Central del Circ
Dinar vegà en col·laboració amb Cooperativa Diomcoop. Aportació de 2€.

CREACIÓ AL BESÓS
De 16h a 17.30h. Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Parc del Fòrum. Plaza Leonardo da Vinci, 4-5)
Ruta amb Norberto Sinatra amb la col·laboració del projecte SOM Memoria SANT MARTI i el CESMP. El recorregut s’iniciarà al Museu de Ciències Naturals (Parc del Fòrum) i recorrerà diversos espais del Besòs-Maresme per conèixer la història i les lluites veïnals que s’han donat al llarg dels temps.

De 17.45h a 19h. Sala Carlos Díaz – INS Barri Besòs (C. Josep Pla, 40)
Buscant la Plaça Nando. Presentació de la creació col·lectiva i conversa amb les artistes participants sobre el procés viscut en relació amb el barri Besòs. Dinamitzat per Gregorio Torchia.
Plaça Nando ha sigut desenvolupat en el marc d’ #ARTIPARTBESÒS, programa municipal de creació artística comunitària als barris. Una iniciativa de l Barcelona Cultura dins el programa Barcelona Districte Cultural.

Les places seran limitades, podeu fer la vostra inscripció aquí: https://form.jotformeu.com/93223009009347