For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dimecres 29 a les 11:00h complim el primer mes del #CafèMatinal digital que estem fent cada setmana en aquests temps de confinament. En ells ens hem anat coneixent (o re-coneixent) a través de les pantalles, generant un espai de reflexió entorn temes com:

  • Què és per a tu la comunitat de La Central del Circ? Com la podem mantenir en aquests moments?
  • Nous formats de cultura no digital en temps de confinament i post-confinament
  • Què està fent l’equip de La Central del Circ en aquests moments?

Continuarem amb aquesta proposta de cafès amb usuàries al llarg de les pròximes setmanes i ens agradaria continuar comptant amb vosaltres i amb les vostres opinions. Si teniu alguna proposta de reflexió per realitzar en aquest espai, estarem encantades de poder treballar sobre ella.

El Cafè Matinal té lloc cada dimecres per la plataforma de videotrucada Zoom. Per assegurar que sigui una experiència digital segura per a tothom, no compartim en públic l’enllaç d’accés a la videoconferència, que generem el mateix dia. Si us hi voleu sumar, només ens heu de fer un missatge privat per qualsevol de les nostres xarxes socials o per email a comunicacio@lacentradelcirc.cat.