Convocatòria oberta pel TALLER DE CREACIÓ IN SITU amb Christian Coumin i Pau Portabella. 

El taller d’artista es realitzarà del 10 al 15 de desembre, de 10h a 17:30h de dilluns a divendres, i dissabte horari a definir.

 

Creació col·lectiva in situ centrada en la sorpresa i l’explotació de l’espai, partint de les habilitats i èxits de cadascun dels i les artistes participants. Descobrir, dominar i inspirar-te des del lloc. Conèixer i descobrir els altres participants. L’objectiu serà construir de manera conjunta en funció de les persones i l’espai.

Experiència col·lectiva vivencial, transformant el material en favor d’un objectiu comú d’una adaptació exprés, confiant (en un mateix i en la resta), deixant succeir.

Necessari portar els vostres aparells de circ si en feu servir, sense oblidar aquelles capacitat inusuals (i els estris necessaris) i els instruments musicals. Atenció, la presentació final del taller es farà al museu MACBA i per tant l’acceptació de candidatures d’algunes disciplines està subjecte a l’acceptació per part del museu de la fitxa tècnica. Recomanem disposar d’una estructura autoportant.

*Per a artistes jove, individuals o duet, que ha acabat els seus estudis 1-3 anys abans i està treballant en el marc d’una recerca personal o necessita retornar a l’experimentació. Important: tenir les ganes i l’esperit de la dinàmica de recerca col·lectiva;
*12 participants: 6 catalans/es + 6 francesos/es;
*Taller en francès/català;
*Gratuït, amb selecció prèvia.

Podeu accedir, mitjançant els següents enllaços, a les BASES DE LA CONVOCATÒRIA i al FORMULARI DE CONVOCATÒRIA.
Període per presentar la vostra candidatura obert fins el 30 de setembre de 2018 (inclòs). 

Taller de circ organitzat en el marc del projecte europeu DMAM.

En col·laboració amb Studio-PACT Toulouse, Le Lido i La Granerie.