#8M2021

Amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, durant el mes de març portarem a terme algunes accions.

  • Divendres 12 de 14h a 16h tindrà lloc a la Sala d’Entrenament un Taller de Defensa Personal per a dones i dissidències de gènere a càrrec de l’Àfrica Llorens. És gratuït, dirigit a les usuàries de La Central i et pots inscriure aquí. Treballarem tècniques bàsiques d’arts marcials (com tancar el puny, posicions, defenses, atacs…) i la seva aplicació pràctica davant possibles agressions físiques, tot amb una perspectiva de gènere.
  • Durant la setmana trobareu a La Central una instal·lació artística portada a terme per les artistes Aurora Caja i Lorena Madurga a partir d’una performance de l’Esther Ferrer.
  • A més, aquest mateix mes tindrà lloc a La Central un taller sobre masculinitats i la seva desconstrucció a càrrec de l’equip de Fil a l’Agulla. Ben aviat compartirem la informació concreta!
  • Quina és la situació de les dones i dissidències de gènere en el sector artístic? I, en concret, en el circ? Presentem un seguit d’entrevistes breus realitzades a artistes de circ i professionals de la cultura on reflexionen sobre la situació de la dona al món cultural i les seves experiències al circ. Disponibles al nostre canal de Youtube: