For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

#8M2022

El #8M2022 s’acosta i com altres anys volem convidar les artistes i professionals de circ a trobar-se i reflexionar plegades. Aquestes són les activitats feministes que tenim previstes per la jornada:

– 10.30h: Cafè i conversa: ‘Maternitats i drets reproductius en el circ’, presentació de les residències de criança i creació Mater Art Community. (Espai no mixt). La teva activitat professional afecta en el teu plantejament entorn la maternitat? El sector del circ té en compte els drets reproductius? De quina manera afecta la maternitat als cossos i a les pràctiques de circ? Es necessiten mesures específiques per poder continuar creant durant l’embaràs i la criança?

– 11.30h: Escalfament amb LuchaEmilia

– 12h: Conversa ‘Experiències creadores’, la decisió de treballar amb equips formats per cis-dones o dissidències de gènere. (Espai no mixt). En els darrers anys han sorgit moltes propostes impulsades per cis-dones en solitari i en col·lectius, què és el que ha propiciat aquesta decisió? Com influeix la perspectiva de gènere en aquestes experiències professionals?

13.30h: Dinar “de traje”, porta la teva carmanyola i compartim!

– 15h: Taller de pancartes i maquillatge per la manifestació.

– 17h: Anada conjunta a Plaça Universitat. 

En el marc del 8 de març, també hem organitzat un cicle de cinema i dones els dimarts 1, 15, 22 i 29 de març a les 15h, a la Sala Polivalent.

1 de març: ‘Las niñas’, de Pilar Palomero
15 de març: ‘Nomadland’, de Chloé Zhao
22 de març: ‘Mustang’, de Deniz Gamze Ergüven
29 de març: ‘La teta asustada’, de Claudia Llosa

* A la imatge del cartell apareixen les artistes de la companyia Ino Kollektiv en el marc de la mostra T.E.S.T.! de 2021, i és de la fotògrafa Clara Pedrol.