5a Setmana de Ruptura i Transformació

Comencem el 2022 amb una nova edició de la Setmana de Ruptura i Transformació, també coneguda com la Setmana dels usuaris i usuàries.

Durant la setmana del 31 de gener al 4 de febrer de 2022 tindràs la possibilitat d’assolir el nivell de Marilyn Monroe, Marilyn Manson, Marilyn Christmas, Hare Krishnas, Krilin, Krishnas Hare, Elvis Presley, Yoko Ono, Amy Winehouse, Silvio Berlusconi o Miguel Bosé.

Torna la Setmana de Ruptura i Transformació! La setmana on les usuàries prenen La Central, la cremen, la netegen, l’omplen de virus, d’amor i d’activitats pels més grans i els més petits. Tot pensat pel públic familiar.

Aquí teniu la programació, les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia per la majoria d’elles. Podeu fer la inscripció aquí

A més a més:

També tindrà lloc un segon laboratori de creació en horari nocturn, ‘Estem Creant’, proposta de Mar Olivé: dimarts a partir de les 20h.

Durant tot el dia trobareu el Cafè Circ a la Sala Polivalent. I atenció a totes les unitats perquè si no podeu venir presencialment, també podreu seguir-nos virtualment, Ràdio Ruptura tornarà a activar-se!

La setmana culminarà amb la 5ª edició de la Transformation battle, el divendres a partir de les 17h a la Sala de Posada en Escena.

ATENCIÓ:

– És imprescindible assistir a totes les sessions dels tallers. En cas de no poder assistir algun dia, avisar a l’organització.

– No és possible inscriure’s a tallers que tenen lloc dins la mateixa franja horària, a no ser que tingueu el poder de clonar-vos.

– Si no trobes lloc, apunta’t a la LLISTA D’ESPERA, que està com una activitat més en el registre.