For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

5a Setmana de Ruptura i Transformació

Comencem el 2022 amb una nova edició de la Setmana de Ruptura i Transformació.

Durant la setmana del 31 de gener al 4 de febrer de 2022 tindràs la possibilitat d’assolir el nivell de Marilyn Monroe, Marilyn Manson, Marilyn Christmas, Hare Krishnas, Krilin, Krishnas Hare, Elvis Presley, Yoko Ono, Amy Winehouse, Silvio Berlusconi o Miguel Bosé.

Torna la Setmana de Ruptura i Transformació! La setmana on les usuàries prenen La Central, la cremen, la netegen, l’omplen de virus, d’amor i d’activitats pels més grans i els més petits. Tot pensat pel públic familiar.

Aquí teniu la programació, les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia per la majoria d’elles. Podeu fer la inscripció aquí

A més a més:

També tindrà lloc un segon laboratori de creació en horari nocturn, ‘Estem Creant’, proposta de Mar Olivé: dimarts a partir de les 20h.

Durant tot el dia trobareu el Cafè Circ a la Sala Polivalent. I atenció a totes les unitats perquè si no podeu venir presencialment, també podreu seguir-nos virtualment, Ràdio Ruptura tornarà a activar-se! 

La setmana culminarà amb la 5ª edició de la Transformation battle, el divendres a partir de les 17h a la Sala de Posada en Escena.

ATENCIÓ:

– És imprescindible assistir a totes les sessions dels tallers. En cas de no poder assistir algun dia, avisar a l’organització.

– No és possible inscriure’s a tallers que tenen lloc dins la mateixa franja horària, a no ser que tingueu el poder de clonar-vos.

– Si no trobes lloc, apunta’t a la LLISTA D’ESPERA, que està com una activitat més en el registre.