[TANCADA] Convocatòria per la selecció de dos artistes o companyies emergents per la 2a edició de l’Espai d’Acompanyament

Després d’una edició pilot el 2020 i d’una primera edició el 2021, emprenem aquesta tardor una segona edició de l’Espai d’Acompanyament per a artistes emergents, la qual constarà de tres dispositius: l’acompanyament personalitzat, les trobades obertes de formació i les taules de diàleg i intercanvi.

En aquest marc, obrim una convocatòria per seleccionar els/les artistes beneficiàries de l’acompanyament personalitzat, del qual l’objectiu principal és fomentar l’autonomia, proporcionant eines pel desenvolupament professional, aprenent a detectar les pròpies necessitats i tenint a mà solucions a través de l’autogestió i/o de l’ajuda d’altres professionals.

L‘acompanyament personalitzat no és un acompanyament a la producció d’un espectacle, sinó més aviat al creixement personal i professional a través de la pròpia creació.

Es compon d’una sèrie de trobades mensuals de desembre de 2022 a juliol de 2023, durant la qual un/a professional de la gestió cultural acompanya a l’artista segons les seves necessitats i amb l’objectiu d’ampliar les seves competències com a responsable del projecte (des de la gestió econòmica fins a temes de comunicació, recursos humans, escriptura circense, etc.). A més, s’organitzen també sessions d’assessorament artístic amb un/a expert/a extern/a, i sessions sobre temes concrets amb altres professionals del sector.

Perfil d’artista

El dispositiu està pensat per a creadors i creadores emergents que treballen en la seva primera o segona creació de circ. Poden ser artistes que han acabat una formació a una escola professionalitzant de circ o i intèrprets que comencen a crear.

*Es farà una sessió informativa el divendres 4 de novembre a les 11:00 via Zoom: Link d’accés

///Bases i accés del formulari de la convocatòria aquí ///

Data límit: 20 de novembre de 2022

Sobre l’Espai d’Acompanyament

L’Espai d’acompanyament de La Central del Circ  vol ser un espai/lloc/temps dedicat als i les artistes emergents de circ contemporani perquè puguin desenvolupar el seu futur a través de diferents opcions d’acompanyament. És fonamental pensar que al centre de l’activitat de l’Espai d’acompanyament hi és l’ARTISTA i el seu creixement personal i professional, del qual el dispositiu vol tenir en compte les diferents facetes, és a dir la persona, el/la creador/a i gestor/a d’un projecte.

Els objectius de l’Espai d’acompanyament son millorar la inserció professional dels i les artistes emergents; estimular el diàleg interprofessional, fomentant el treball en xarxa i generant vincles entre creació i gestió; i ampliar el camp d’acció de les companyies de circ per tal que la envergadura del seu treball pugui créixer en el temps.

Si t’interessa estar informat/a de les novetats i propostes de l’Espai d’Acompanyament, pots inscriure’t a la base de dades específica!

 

Amb el suport de: