For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Les cures al circ: com respectar-nos com a artistes i com a persones 

El 10 de desembre proposem la primera activitat oberta de l’Espai d’Acompanyament. Amb el títol “Les cures al circ: com respectar-nos com a artistes i com a persones”, acollirem una jornada amb diferents professionals per posar el focus en les necessitats dels i les artistes del circ més enllà de la tècnica, especialment en el context provocat per la covid19. El programa de la jornada és el següent:

10:00h – Entrada i benvinguda
10:30h – Cures i benestar emocional. Xerrada de la Núria Mateu de Fil a l’agulla sobre cures  (1 hora de ponència + 30 minuts d’intercanvi): En aquesta xerrada parlarem de què són les cures, les diferents formes d’entendre-les i les seves arrels. També abordarem quines són les eines que afavoreixen que les persones tinguem projectes professionals resilients capaços de poder entomar els canvis constants del món actual des del punt de vista de la sostenibilitat humana. Veurem què podem fer per tal de cuidar la gestió de la pressió interna i externa a la qual estem sotmeses, ja que afecta de forma molt intensa a la nostra salut emocional.
12:00h – Pausa per descansar i conèixer-se
12:30h – Taller de NUS Teatre sobre que podem fer per cuidar-nos en el món de les arts escèniques (2 hores de taller): Taller de Cures en les Arts escèniques en el que de forma participativa i vivencial explorarem estratègies per cuidar-nos i autocuidar-nos en la nostra tasca professional , tenint en compte les particularitats del nostre sector, les relacions de poder existents en els grups, i els nostres imaginaris i expectatives. Per aconseguir-ho, la mirada Feminista ens aportarà una visió estructural de les desigualtats en termes de cures, i ens ajudarà a tenir en compte la complexitat de les variables entrecreuades. La mirada del Treball de Processos, ens permetrà apropar-nos al saber del grup i de les persones participants. I finalment, el Teatre Social i les Metodologies Vivencials seran les eines que ens ajudin a posar en pràctica el canvi que volem.
14:30h – Clausura

 

Degut a les restriccions actuals, l’aforament de la sala és molt limitat i només hi ha 10 places per assistir-hi presencialment, les quals s’assignaran per ordre d’inscripció. Obrirem llista d’espera i, a més, totes les persones inscrites que no hagin trobat plaça podran seguir la sessió per videoconferència.
Pots fer la teva inscripció a la jornada aquí. Trobaràs tota la informació sobre l’Espai d’Acompanyament a l’apartat específic de la web.